Onze scholen

Van vmbo tot en met tweetalig gymnasium. Christelijk voortgezet onderwijs in de regio Gorinchem. Klik hieronder op de naam van de school om naar de schoolwebsite te gaan, of vul het formulier in onderaan de pagina.

Calvijn – Hardinxveld-Giessendam
Vmbo gt en havo/vwo onderbouw, Techniek havo. Op Calvijn vinden wij het belangrijk dat onderwijs inspireert, uitdaagt, en recht doet aan de verschillen tussen leerlingen!

De Joost – Leerdam
Vmbo, Basisberoepsgerichte leerweg (bb), Kaderberoepsgerichte leerweg (kb), vmbo leerwegondersteuning (lwoo). Zorg & Welzijn, Dienstverlening & Producten.

Gilde Vakcollege Techniek – Gorinchem
Vbo bb+kb+gl, techniekhavo, mbo 2+3. Ook voor meisjes! Grootste vmbo-techniek van Nederland en biedt alle richtingen. Je krijgt 10 tot 15 uur techniek per week. Ga je na het vmbo werken & leren? Dan kun je op het Gilde ook je mbo diploma halen. Dus: 1 school 2 diploma’s! Kies de Techniek Plusklas of de versnelde TOT-route voor meer uitdaging. Gilde: leren door doen!

Het Heerenlanden – Leerdam
Mavo, havo, havo tto, vwo en vwo tto.

Lyceum Oudehoven – Gorinchem
Havo, atheneum, tweetalig atheneum, gymnasium en tweetalig gymnasium. Senior TTO school. Internationalisering staat hoog op de agenda van het Lyceum. En wie talent heeft voor de bèta-vakken kan meedoen aan de U-Talent Academie van Universiteit Utrecht.

Schans – Sleeuwijk
BB/KB Economie & Ondernemen, BB/KB Zorg & Welzijn, GL/TL Dienstverlening & Producten. Wij streven naar een prettig en veilig schoolklimaat, waarin het kind optimaal kan presteren.

Uilenhof – Gorinchem
Nieuwe Mavo, Havo Junior, Talent Ontwikkeling Techniek (TOT).
De Uilenhof biedt onderwijs in een open en positieve sfeer. Onze christelijke identiteit, kleinschaligheid en begeleiding is absoluut onderscheidend!

Windroos – Gorinchem
Vakcollege Zorg & Welzijn, Vakcollege Economie & Ondernemen. Wij geven ongelijk onderwijs om kinderen gelijke kansen te geven.

Tiener College – Gorinchem
Een programmalijn ontwikkeld door basis- en voortgezet onderwijs, waar kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar met persoonlijk onderwijs de kans krijgen hun talenten optimaal te ontwikkelen. Tiener College is een samenwerking tussen Stichting LOGOS en Stichting CVO-AV.