20 juni 2019

Jolanda Vink nieuwe directeur Schans in Sleeuwijk

Per 1 augustus 2019 start Jolanda Vink als directeur op de Schans in Sleeuwijk. Zij volgt daarmee Adri Hoekstra op die na dit schooljaar zijn loopbaan binnen Stichting CVO-AV vervolgt als directeur op locatie Uilenhof in Gorinchem.

Jolanda Vink gaat vanaf het nieuwe schooljaar werken als bovenschools directeur van twee kleine vmbo-locaties binnen de stichting: De Joost in Leerdam en de Schans in Sleeuwijk.

Jolanda is geen onbekende binnen de stichting: zij is sinds 2008 directeur van De Joost. In 1993 is zij op De Joost gestart als docent biologie en verzorging, waarna zij in 1999 teamleider van De Joost werd.

Henri van Breugel, voorzitter College van Bestuur van Stichting CVO-AV: “Ik ben heel blij met de benoeming van Jolanda. Zij heeft ervaring als directeur en beschikt over een uitgebreide kennis van het vmbo-onderwijs. Zij is voor iedereen toegankelijk, zeer betrokken en heeft passie voor het onderwijs”.

Jolanda Vink: “Ik heb heel veel zin om te starten op de Schans. Een school die naast een goed leerplan veel oog heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Dit is van belang omdat zo iedereen kan meedoen als basisspeler in onze maatschappij. Waarden die in deze (maatschappelijke) tijd voor mij belangrijk zijn. Ik zie het als een uitdaging dat ik het directeurschap mag gaan uitbreiden in een bovenschools directeurschap waarbij ik de ervaring die ik opgedaan heb op De Joost ook kan gaan inzetten voor de Schans”.

We hebben er alle vertrouwen in dat Jolanda met haar kennis en ervaring de Schans in de toekomst een mooie plek in de regio kan geven.